В теме меряемся пиписьками (железом и FPS)
Обсуждаем игру и прохождения (баги, фичи и т.д.)
Згорнути %s Последние сообщения тем
Тема | Форум | Написано | Дата |
---|---|---|---|
|
|
Болталка по STALKER 2
Створив:
RUS_D
, 13 лис 2024 18:33
Повідомлень у темі: 90
Надіслано 24 листопад 2024 - 23:38
Надіслано 27 грудень 2024 - 08:29
Ой, не той я вже Сталкер...)))
Напевно, це просто ми постаріли))))
Привіт!
Надіслано 27 грудень 2024 - 16:52
ну не знаю, в ФБ з кожним новим фото ти стаєш вродливішою
Дякую! С хорошим чоловіком і дружина добре виглядає, це у нас так кажуть. Але, все ж, роки то йдуть (
Привіт!
Надіслано 05 січень 2025 - 12:37
Надіслано 07 січень 2025 - 21:04
Привіт!
Нарешті іду на Кордон! Відкрив локу давно, але не заходив. Все переживав, коли?))) Серце тягне туди, звідки все почалося ще у 2007 році.))
Сподіваюся, його не так сильно засрали, як Бар, Скадовськ, Шевченко, АС і решту Зони.)))
Вже зіграно 110 годин і можна поділитися першими враженнями.
1. Тайніки - повна лажа! Ладно ті, що лежать під ногами. А є і ті, з якими доводиться трохи "погратися" за палку ковбаси. Звісно - це не ОП-шні схрони))), але є над чим працювати розрабам/модерам.
Доречі, є мод на наповнення тайників, можна сміливо ставити.
2. ВІкно обшуку і вікно особистого ящика - можна було б зробити ще менщим.)))) Поставим мод на збільшення до розмірів інвентаря - БІМБА!!!)))
3. Бойовка. До НПС потроху звик: цікавіше і тяжче чи в трилогії. А от з мутантами - це жах!!! Хрен на них наведешся, ганяють, як поранені! Плюс ще біда з "ватною" мишою. Підібрав мод оптимайзер і трохи вилікував, але всеодно швидкість мутантів ппц!
4. ОП-овська звичка хом'яка зіграла злий жарт: особистий ящик заваляний по самі вінця. Бачу, що треба позбавлятися всіх КПК, записок, диктофонів, лишніх артів і т.п. Квестове і так не викладеш, а решту нема чого складувати.
5. Дотримуюся сюжету "все проти Варти", але щось мені здається, що за Варту булоб цікавіше, а може просто "по іншому". Побачимо у другому проходжені. Якщо воно буде, то буде вже з набором модів під свій смак.
Ну, і ще пару досягнень.
Надіслано 07 січень 2025 - 21:52
Серце тягне туди, звідки все почалося ще у 2007 році.))
Я з Кордона йти не хочу. Так приємно там, мабуть, єдина локація кудись тягне.
На рахунок Скадовська чи Султанська, старалася там довго не затримується, гидко, купа сміття та пляшок. Навіть доячи бандитів, це перебір
Надіслано 07 січень 2025 - 21:56
Бачу, що треба позбавлятися всіх КПК, записок, диктофонів, лишніх артів і т.п.
Я продаю їх
але щось мені здається, що за Варту булоб цікавіше
Ні, як на мене. Я грала за Варту, потім, пішла за Стрілка, але в результаті, вбила Стрілка та Шрама
Якщо воно буде, то буде вже з набором модів під свій смак.
Теж так хочу